TJÄNSTER OCH BEHANDLINGAR

Klassisk massage

Regndroppsbehandling/massage

Healing                                                                                      

Aroma massage

Kanalisering


                                             
                                               

Kostnadsfritt upptäckarsamtal

Välkommen att boka in ett kostnadsfritt upptäckarsamtal för hälsocoachning på ca 20 minuterpå 0739-839827. Upptäckarsamtalet syftar till att se vad just du behöver och du kan ställa frågor till mig. Vi kan ta samtalet via telefon eller via Google Meet. Därefter väljer du om du känner att detta kan vara rätt väg för dig framåt och hur du vill gå vidare.


I alla paket ingår ansikts- och tungdiagnostik, rekommendationer och coachning. Du får även tillgång till olika verktyg för att främja hälsan och finna mer balans i livet. Varmt välkommen!


Hälsoanalys och coachning, lilla hälsopaketet

Passar dig som har en god inblick i din kropp och hälsa men ändå vill ha stöd vidare.

Tillsammans sätter vi upp rimliga mål och en hållbar plan för din optimala hälsa.


Vi kan ta det digitalt eller fysiskt beroende på vad du önskar och blir bäst för dig.


2 tillfällen:

1 uppstartssamtal på 80 minuter

1 coaching/uppföljningssamtal på 30 minuter

Ansikts- och tunganalys.


Med en blandning av ett holistiskt synsätt, funktionsmedicin, ansikts- och tungdiagnostik, optimal näring, homeopati och mentala verktyg mm kan jag hjälpa dig att hitta din optimala hälsa. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningar för att din kropp ska hitta balans! Som hälso- och livsstilsterapeut har jag fokus på holistisk hälsa och ser dig som en helhet. Jag arbetar med grundorsaken till bland annat stress, sömnproblem, obalans i magen, hudproblem, hormonobalans eller om du har låg energi mm. Med hjälp av ett omfattande livsstilsformulär får jag en inblick och uppfattning av ditt liv och tillsammans med den informationen så görs en ansikts- och tunganalys. Detta är ett verktyg som används mycket inom den kinesiska medicinen. Det är ett väldigt spännande verktyg att använda för att se olika zoner på din tunga och i ditt ansikte, det hjälper mig att få information om hur specifika organ i kroppen mår. När grundorsaken är lokaliserad så gör vi tillsammans ett arbete för att balansera kroppen till optimal hälsa med långsiktiga och hållbara resultat. Med hjälp av kosten, att tillsätta kosttillskott, cellsalter och homeopatiska medel samt mentala verktyg mm hjälper vi kroppen att hitta mer balans och energi. Allting hänger ihop och det finns flera olika sätt att stötta kroppen på. Min målsättning är att du ska ha en kropp i balans, känna glädje och ha mycket energi. Allt för att du ska vara ditt bästa jag och uppnå optimal hälsa. Varmt välkommen!

                                                     

Hälsoanalys och coachning, mellanstora hälsopaketet 

Passar dig som har en obalans i kroppen och har en bit kvar för att nå optimal hälsa.

Tillsammans sätter vi upp mål från gång till gång och en plan för att nå optimal hälsa och hållbara resultat. Coachningen kan ske digitalt eller fysiskt beroende på vad du vill och önskar.


3 tillfällen:

1 uppstartssamtal på 80 minuter

2 coaching/uppföljningssamtal på 60 minuter

Ansikts- och tunganalys.


Med en blandning av ett holistiskt synsätt, funktionsmedicin, ansikts- och tungdiagnostik, optimal näring, homeopati och mentala verktyg mm kan jag hjälpa dig att hitta din optimala hälsa. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningar för att din kropp ska hitta balans! Som hälso- och livsstilsterapeut har jag fokus på holistisk hälsa och ser dig som en helhet. Jag arbetar med grundorsaken till bland annat stress, sömnproblem, obalans i magen, hudproblem, hormonobalans eller om du har låg energi mm. Med hjälp av ett omfattande livsstilsformulär får jag en inblick och uppfattning av ditt liv och tillsammans med den informationen så görs en ansikts- och tunganalys. Detta är ett verktyg som används mycket inom den kinesiska medicinen. Det är ett väldigt spännande verktyg att använda för att se olika zoner på din tunga och i ditt ansikte, det hjälper mig att få information om hur specifika organ i kroppen mår. När grundorsaken är lokaliserad så gör vi tillsammans ett arbete för att balansera kroppen till optimal hälsa med långsiktiga och hållbara resultat. Med hjälp av kosten, att tillsätta kosttillskott, cellsalter och homeopatiska medel samt mentala verktyg mm hjälper vi kroppen att hitta mer balans och energi. Min målsättning är att du ska ha en kropp i balans, känna glädje och ha mycket energi. Allt för att du ska vara ditt bästa jag och uppnå optimal hälsa. Varmt välkommen!
                                                       


                                           

           

Hälsoanalys och coachning, stora hälsopaketet

Passar dig som har gått med obalans i kroppen under en längre tid och behöver stöd och en längre plan för att uppnå optimal hälsa. Tillsammans sätter vi upp rimliga mål från gång till gång och lägger upp en plan för att nå optimal hälsa med hållbara resultat.


Vi kan ta det digitalt eller fysiskt beroende på vad du önskar. Då detta är ett större paket kan man väja att ta en del av kostnaden via Wellnet och en del via Swish. Vi kan även komma överrens om en betalningsplan och dela upp betalningen om du skulle vilja det gällandedetta paket.


5 tillfällen:

1 uppstartssamtal på 80 min

4 uppföljningssamtal på 60 minuter/tillfälle

Ansikts- och tungdiagnostik


Med en blandning av ett holistiskt synsätt, funktionsmedicin, ansikts- och tungdiagnostik, optimal näring, homeopati och mentala verktyg mm kan jag hjälpa dig att hitta din optimala hälsa. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningar för att din kropp ska hitta balans! Som hälso- och livsstilsterapeut har jag fokus på holistisk hälsa och ser dig som en helhet. Jag arbetar med grundorsaken till bland annat stress, sömnproblem, obalans i magen, hudproblem, hormonobalans eller om du har låg energi mm. Med hjälp av ett omfattande livsstilsformulär får jag en inblick och uppfattning av ditt liv och tillsammans med den informationen så görs en ansikts- och tunganalys. Detta är ett verktyg som används mycket inom den kinesiska medicinen. Det är ett väldigt spännande verktyg att använda för att se olika zoner på din tunga och i ditt ansikte, det hjälper mig att få information om hur specifika organ i kroppen mår. När grundorsaken är lokaliserad så gör vi tillsammans ett arbete för att balansera kroppen till optimal hälsa med långsiktiga och hållbara resultat. Med hjälp av kosten, att tillsätta kosttillskott, cellsalter och homeopatiska medel samt mentala verktyg mm hjälper vi kroppen att hitta mer balans och energi. Allting hänger ihop och det finns flera olika sätt att stötta kroppen på. Min målsättning är att du ska ha en kropp i balans, känna glädje och ha mycket energi. Allt för att du ska vara ditt bästa jag och uppnå optimal hälsa. I alla paket ingår tung- & ansiktsdiagnostik, olika tips, rekommendationer och coaching. Du får också tillgång till olika verktyg för att hitta mer balans i livet och främja hälsan. Varmt välkommen!Regndroppsbehandling/massage

Är en härlig avslappnande behandling som är balanserande, renande och avslappnande för både kropp och själ.


I behandlingen använder jag 9 st av Young Living naturliga, ekologiskaeteriska oljor. D. Gary Young har utvecklat regndroppstekniken baserad på sin forskning om eteriska oljor och sina kunskaper om VitaFlextekniken och reflexpunkterna på fötterna samt de fjäderlätta massagetagen på ryggen som kallas för efflourage. De som upplevt regndroppstekniken kommer gärna tillbaka för att njuta och uppleva nya fördelar med detta underbara sätt att använda eteriska oljor. En behandling tar ca 80 minuter. Varmt välkommen!


Regndroppstekniken har många effekter och användningsområden.

  • Ökat immunförsvaroch cirkulationen i kroppens vävnader och muskler
  • Det har en renande effekt på cellnivå.
  • Förbättrar många sorters ryggbesvär, lindrar smärta och inflammation.
  • Lindrar och reducerar stress.
  • Balanserar kroppen, stärker och balanserar livsenergin.
  • Ökar välbefinnandet och främjar avslappning.
  • Varje eterisk olja har specifika välgörande egenskaper för kropp och själ.


                  

                                                     

                                                 Aromamassage

Avslappnande massage för dig som vill ha en stunds avkoppling.

Jag kommer att använda den doft som just du dras till och önskar. Den som du väljer är den doft som du behöver just nu. Jag använder mig av Young Livings 100 procent naturliga, ekologiska eteriska oljor. Massagen tar ca 60 minuter. Varmt välkommen!

                                                        
Änglahealing

Healing har en balanserande och avslappnande effekt men är även stärkande. Det lugnar ner nervsystemet, ger välbefinnande och en bättre och sömn. Man får många positiva effekt av healing då den är avslappnande, balanserande och stärkandevid både fysiska och emotionella obalanser i kroppen.

Änglahealing tar ca 60-80 minuter. Varmt välkommen!

                                 


                                                       
Kanalisering, rådgivning och vägledning

Kanalisering och andlig vägledning för ditt högsta bästa.

Tips, råd gällandedet du behöver, det du önskar få svar på samt vad du behöver fokusera på och vad som är viktigt för dig framåt i livet. Detkan handla om din livsuppgift, vägval i livet, hälsan, arbete, boende, relationer mm. Jag brukar först ge information om det som kommer till mig och sedan får du gärna ställa frågor om det du önskar få mer information och svar på. Kanaliseringen tar ca 60 minuter. Varmt välkommen!


Klassisk massage

Du får en terapeutisk, djupgående, uppmjukande och välgörande massage för Dina muskler.
Klassisk svensk massage kan man ta både i förebyggande syfte eller om ett muskulärt problem har uppstått.

Massagen är en avslappnande och uppmjukande ovh förebyggande behandling och bidrar till ett allmänt välmående. Massagen tar 60 minuter och kostar 650:-


Presentkort 

Kan köpas på valfritt belopp.Hälsoanalys och coachning

Presentkort kan köpas på valfritt belopp

Kostnadsfritt upptäckarsamtal                                                   

unsplash