Hälsocoach, hälso-och livsstilsterapeut och massör

Jag heter Caroline Portström och är hälsocoach/ hälso- och livsstilsterapeut, utbildad via Holistic Health Academy samt även utbildad regndroppsterapeut/massör gällande regndroppsteknik med Young Livings helt naturliga eteriska oljor. 


Jag har gjort en egen hälsoresa och förändrat mycket i mitt liv.  Det finns så mycket vi kan göra på naturligt sätt för att må bra, finna optimal hälsa och känna välbefinnande, tacksamhet och glädje i livet. Jag är verkligen glad och tacksam över livet, att ha god hälsa och välbefinnande, för alla mina nära och kära, naturen och allt fantastiskt som jag har i mitt liv. Jag gör det som jag känner glädje och inspiration till i livet! Jag har ett väldigt stort intresse för hälsa och välbefinnande och vill verkligen vara ett stöd för dig till en kropp i balans, ökad glädje och mer energi. 


Som hälso- och livsstilsterapeut har jag fokus på holistisk hälsa och ser dig som en helhet. Jag arbetar med grundorsaken till bland annat stress, sömnproblem, obalans i magen, hudproblem, hormonobalans eller om du har låg energi mm. Med en blandning av ett holistiskt synsätt, funktionsmedicin, ansikts- och tungdiagnostik, optimal näring, homeopati och mentala verktyg mm kan jag hjälpa dig att hitta din optimala hälsa. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningar för att din kropp ska hitta balans!

 

Med hjälp av ett omfattande livsstilsformulär får jag en inblick och uppfattning av ditt liv och tillsammans med den informationen så görs en ansikts- och tunganalys. Detta är ett verktyg som används mycket inom den kinesiska medicinen. Det är ett väldigt spännande verktyg att använda för att se olika zoner på din tunga och i ditt ansikte, det hjälper mig att få information om hur specifika organ i kroppen mår. 

 

När grundorsaken är lokaliserad så gör vi tillsammans ett arbete för att balansera kroppen till optimal hälsa med långsiktiga och hållbara resultat. Med hjälp av kosten, att tillsätta kosttillskott, cellsalter och homeopatiska medel samt mentala verktyg mm hjälper vi kroppen att hitta mer balans och energi. 

 

Allting hänger ihop och det finns flera olika sätt att stötta kroppen på. Min målsättning är att du ska ha en kropp i balans, känna glädje och ha mycket energi. Allt för att du ska vara ditt bästa jag och uppnå optimal hälsa. 


Jag arbetar även som regndroppsterapeut och gör regndroppsbehandling/massage som är en välgörande och avslappnande behandling för både kropp, själ och välbefinnande, med helt naturliga, ekologiska eteriska oljor från Young Living.


För rådgivning och hälsocoachning finns 3 olika hälsopaket att välja på: lilla hälsopaketet, mellan hälsopaketet och stora hälsopaketet. I alla paket ingår tung- & ansiktsdiagnostik, olika tips, rekommendationer och coaching. Du får också tillgång till olika verktyg för att hitta mer balans i livet och främja hälsan.


Mitt företag heter Bella Line Studio Wellbeing och ligger vackert beläget på landet vid en sjö (Trehörningen) med naturen och skogen intill. Jag finns vid Sjöfällan 1 i Boxholms kommun, ca 8 km utanför Boxholms centrum. Om du kommer från Boxholms centrum, kör 3 km mot Tranåshållet, sväng höger där det står en skylt mot Lagnebrunna, Urskogsområde och Naturreservat. Följ vägen och kör ca 5 km. Det är ett rött hus med röda uthus intill. Ring om du inte hittar på 0739-839827. 


Varmt välkommen!


Bella Line Studio Wellbeing

Caroline Portström

Hälso- och livsstilsterapeut

Lagnebrunna Sjöfällan 1

595 76 Boxholm

0739-839827

info@bellalinestudiowellbeing.se


Jag är ansluten till Wellnet och Epassi gällande friskvård. Det går även bra att betala via swish eller kontant betalning. 

unsplash